Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne i bardzo chrupiące:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 529
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10677
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2733
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 529
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10677
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13475
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2733
Składniki
Mięso umyć,podzielić na kotlety i rozbić delikatnie w folii.Każdy kotlet posypać przyprawą i odstawić na jakieś pół godzinki.Płatki kukurydziane przesypać do większego woreczka i pokruszyć-ja w tym celu użyłam wałka do ciasta.Kotlety moczymy pierw w rozmąconych jajkach a następnie dokładnie obtaczamy w pokruszonych płatkach i kładziemy na gorący olej.Smażymy na złoto i wcinamy na ciepło z dodatkami jakie tylko lubimy.