Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne i bardzo chrupiące:)
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12464
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12464
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 878
Składniki
Mięso umyć,podzielić na kotlety i rozbić delikatnie w folii.Każdy kotlet posypać przyprawą i odstawić na jakieś pół godzinki.Płatki kukurydziane przesypać do większego woreczka i pokruszyć-ja w tym celu użyłam wałka do ciasta.Kotlety moczymy pierw w rozmąconych jajkach a następnie dokładnie obtaczamy w pokruszonych płatkach i kładziemy na gorący olej.Smażymy na złoto i wcinamy na ciepło z dodatkami jakie tylko lubimy.