Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne i bardzo chrupiące:)
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 211
Składniki
Mięso umyć,podzielić na kotlety i rozbić delikatnie w folii.Każdy kotlet posypać przyprawą i odstawić na jakieś pół godzinki.Płatki kukurydziane przesypać do większego woreczka i pokruszyć-ja w tym celu użyłam wałka do ciasta.Kotlety moczymy pierw w rozmąconych jajkach a następnie dokładnie obtaczamy w pokruszonych płatkach i kładziemy na gorący olej.Smażymy na złoto i wcinamy na ciepło z dodatkami jakie tylko lubimy.