Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma delikatniejszego mięsa niż filet kurczaka. Kotlety z dodatkiem sera są smaczne i soczyste, same rozpływają się w ustach, idealne na różne uroczystości. Szybki i prosty sposób przygotowania, spróbuj i przekonaj się Sama.
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 55
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 221
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 591
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2414
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 55
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 221
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 591
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 231
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2414
Składniki
1. Bułkę zlewam wodą i odstawiam na chwilkę żeby się namoczyła. 2. Mięso myję, osuszam, kroję na mniejsze kawałki, mielę w maszynce do mielenia mięsa. Przekładam do miski, wbijam jajko, dodaję posiekany drobno szczypiorek, bułkę wcześniej namoczoną, odciśniętą z wody, żółty ser starty na tarce o dużych oczkach. Mięso doprawiam papryką ostrą oraz solą i dokładnie mieszam.
3. Z mięsa robię kotlety, obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
4. Kotlety podaję z ziemniakami i ulubioną surówką. 5. Smacznego.