Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy kupimy pierś, która nie nadaje się na kotlety, zawsze możemy ją wykorzystać np. do mielonych, a jeśli dodamy jeszcze wieprzowiny, wtedy kotlety są super!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10812
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4866
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10812
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4866
Składniki
Cebulę i oba mięsa umyć i zmielić. Bułkę namoczyć w wodzie. Namoczoną bułkę odcisnąć i zmielić. Dodać jaja, przyprawy, kasze manę i połączyć. Formować kotlety i obtaczać w płatkach owsianych.
Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Przed podaniem odsączyć na ręczniku papierowym. Smacznego!