Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i tanie kotlety na obiad.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 71
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 126
Składniki
Wykonanie: Ugotować 7 jajek na twardo, obrać i posiekać nożem. Bułkę namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć, wymieszać z jajkami, posiekanym szczypiorkiem, stopionym masłem, surowymi jajkami, przyprawić do smaku i dobrze wyrobić masę. Kształtować ręką kotlety, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym smalcu z obu stron na złoto.