Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w przygotowaniu kotlety.
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2439
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101868
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6258
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 2439
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101868
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6258
Składniki
8 jajek ugotować na tardo, ostudzić, obrać ze skorupek i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Brokuła podzielić na mniejsze różyczki i gotować przez około 5 minut, odcedzić, ostudzić i rozdrobnić blenderem. Cebulę obrać, drobno posiekać i podsmażyć na oleju.
Do miski przełożyć jajka, brokuła, cebulę, obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek, 2 surowe jajka, 2 łyżki bułki tartej oraz sól, pieprz. Całość dokładnie wymieszać.
Z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor.