Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne kotlety do drugiego dania.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 497
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 298
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6967
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 338
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3453
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 497
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 298
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6967
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 338
Składniki
Wykonanie: Ugotować 8 jajek na twardo, obrać i drobno posiekać razem z pieczarkami. Dodać zeszkloną na tłuszczu cebulę, wbić dwa jajka, doprawić do smaku, wymieszać na jednolitą masę, gdy będzie za rzadka to możemy zagęścić bułką tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju wymieszanym z masłem z obu stron na złoto.