Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne kotlety do drugiego dania.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Składniki
Wykonanie: Ugotować 8 jajek na twardo, obrać i drobno posiekać razem z pieczarkami. Dodać zeszkloną na tłuszczu cebulę, wbić dwa jajka, doprawić do smaku, wymieszać na jednolitą masę, gdy będzie za rzadka to możemy zagęścić bułką tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju wymieszanym z masłem z obu stron na złoto.