Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne kotlety do drugiego dania.
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 209
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 201
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 300
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 65
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 209
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 117
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 201
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 300
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 65
Składniki
Wykonanie: Ugotować 8 jajek na twardo, obrać i drobno posiekać razem z pieczarkami. Dodać zeszkloną na tłuszczu cebulę, wbić dwa jajka, doprawić do smaku, wymieszać na jednolitą masę, gdy będzie za rzadka to możemy zagęścić bułką tartą. Formować kotlety, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na oleju wymieszanym z masłem z obu stron na złoto.