Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety kalafiorowe ze smażoną cebulką i koperkiem
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13040
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10679
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6153
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13040
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4786
Składniki
Kalafiora podzielić na różyczki. Ugotować z kostką rosołową na półmiękko. Odstawić do ostygnięcia, wyjąć z wody. Cebulę drobno posiekać i podsmażyć na oleju. Koperek posiekać. Kalafiora stłuc jak ziemniaki, dodać jajka, 3 łyżki bułki tartej, pieprz do smaku, cebulę , koperek ,wszystko razem wymieszać. Formować kotlety, obtoczyć w bułce i smażyć na złoty kolor.