Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie kotlety zrobimy w kilka minut. Panierowane w nietypowej panierce. Warto wypróbować.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, solimy 2. Do miski wsypujemy mąkę, wbijamy jajko, następnie dodajemy zupę cebulową i stopniowo wlewamy mleko cały czas mieszając
3. W cieście zanurzamy mięso i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
4. Kotlety gotowe 5. Smacznego