Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tłuczonymi ziemniakami i smażonymi buraczkami. Klasyka w najlepszym wydaniu!
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19745
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2880
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3956
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19745
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2880
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3956
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Do większej miski włożyć zmielone mięso, cebulę, jajko, sól,pieprz,vegete,przyprawę do mięs,przyprawę do mięsa mielonego,posiekany szczypiorek,koperek i natka pietruszki oraz wsypać bułkę tartą. Wszystko dobrze wymieszać.Wyrabiamy kotlety. Im dłużej wyrabiamy, tym lepsze kotlety.Kładziemy na dobrze rozgrzanym oleju na patelni. Po obsmażeniu z dwóch stron dobrze jest przełożyć kotlety do garnka lub talerz.