Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tłuczonymi ziemniakami i smażonymi buraczkami. Klasyka w najlepszym wydaniu!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Do większej miski włożyć zmielone mięso, cebulę, jajko, sól,pieprz,vegete,przyprawę do mięs,przyprawę do mięsa mielonego,posiekany szczypiorek,koperek i natka pietruszki oraz wsypać bułkę tartą. Wszystko dobrze wymieszać.Wyrabiamy kotlety. Im dłużej wyrabiamy, tym lepsze kotlety.Kładziemy na dobrze rozgrzanym oleju na patelni. Po obsmażeniu z dwóch stron dobrze jest przełożyć kotlety do garnka lub talerz.