Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tłuczonymi ziemniakami i smażonymi buraczkami. Klasyka w najlepszym wydaniu!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 380
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7539
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13414
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2688
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 380
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7539
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13414
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2688
Składniki
Do większej miski włożyć zmielone mięso, cebulę, jajko, sól,pieprz,vegete,przyprawę do mięs,przyprawę do mięsa mielonego,posiekany szczypiorek,koperek i natka pietruszki oraz wsypać bułkę tartą. Wszystko dobrze wymieszać.Wyrabiamy kotlety. Im dłużej wyrabiamy, tym lepsze kotlety.Kładziemy na dobrze rozgrzanym oleju na patelni. Po obsmażeniu z dwóch stron dobrze jest przełożyć kotlety do garnka lub talerz.