Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z tłuczonymi ziemniakami i smażonymi buraczkami. Klasyka w najlepszym wydaniu!
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 101
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 107
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 101
Fasolka po kaszubsku z duszoną cebulką i śliwkami to alternatywa dla fasolki...
Odsłon: 107
Składniki
Do większej miski włożyć zmielone mięso, cebulę, jajko, sól,pieprz,vegete,przyprawę do mięs,przyprawę do mięsa mielonego,posiekany szczypiorek,koperek i natka pietruszki oraz wsypać bułkę tartą. Wszystko dobrze wymieszać.Wyrabiamy kotlety. Im dłużej wyrabiamy, tym lepsze kotlety.Kładziemy na dobrze rozgrzanym oleju na patelni. Po obsmażeniu z dwóch stron dobrze jest przełożyć kotlety do garnka lub talerz.