Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8446
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 526
Składniki
Pokroić drobno 1-1,5 cebuli, wymieszać z mięsem, 2-3 rozmoczonymi kromkami chleba.
Posypać suszoną pietruszką, dodać jedno jajko, doprawić przyprawą do mięsa mielonego lub tylko solą i pieprzem (albo i tym i tym). Wymieszać w naczyniu (zagniatając). Uformować kotlety.
Smażyć na oleju kilkanaście minut często przewracając żeby nie przypalić. Smacznego :)