Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierka z płatków osianych jest zdrowsza niż ta z tartej bułki, a poza tym jest przyjemnie chrupiąca.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3660
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3660
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Składniki
Cebulę drobno siekamy. Mięso przekładamy do miski, dodajemy pokrojoną cebulę, jajko i bułkę tartą. Wyrabiamy do połączenia składników, doprawiamy solą i pieprzem.
Z masy formujemy kotleciki i obtaczamy w płatkach owsianych. Smażymy na oleju z obu stron na rumiano.
Osączamy z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką.