Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzone kotlety są delikatnie , soczyste i mięciutkie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10594
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4774
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 849
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9003
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1324
Składniki
Zmielone mięso przełożyć do miski, dodać całe jajko, dobrze odciśniętą bułkę, sól, pieprz, słodką paprykę i oba sosy oraz tartą bułkę. Na końcu dodajemy starte na grubych oczkach winne jabłko i startą na drobnych oczkach marchewkę oraz musztardę i majonez. Wyrabiamy tak długo, aż mięsna masa stanie się kleista. Formujemy owalne kotlety i smażymy na średnim ogniu.