Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przyrządzone kotlety są delikatnie , soczyste i mięciutkie.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 174
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 102
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 174
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 37
Składniki
Zmielone mięso przełożyć do miski, dodać całe jajko, dobrze odciśniętą bułkę, sól, pieprz, słodką paprykę i oba sosy oraz tartą bułkę. Na końcu dodajemy starte na grubych oczkach winne jabłko i startą na drobnych oczkach marchewkę oraz musztardę i majonez. Wyrabiamy tak długo, aż mięsna masa stanie się kleista. Formujemy owalne kotlety i smażymy na średnim ogniu.