Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-11-2020
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam szybkie i bardzo smaczne kotlety z indyka z warzywami, idealne dla niejadków, propozycja dla dzieci które nie lubią warzyw, a w kotletach smakują lepiej i nie są mocno widoczne :-) Serdecznie polecam. Smacznego !!! https://youtu.be/3ZA7TUykUIg
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Warzywa obieramy, myjemy i przecieramy na tarce na najmniejszym oczku, por drobno kroimy. Do miski wrzucamy mięso wraz z warzywami, namoczoną i odciśniętą bułkę, przyprawy, solimy i pieprzymy do smaku. Całość dokładnie wyrabiamy i formujemy jednakowe kotleciki, panierujemy w bułce tartej. Następnie rozgrzewamy olej na patelni i układamy kotlety, smażymy z obu stron aż będą złociste i chrupiące. Gotowe !!!