Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 125 Ocena: 2975
Dodano: 05.11.2020
Odsłon: 4568
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Warzywa obieramy, myjemy i przecieramy na tarce na najmniejszym oczku, por drobno kroimy.
Do miski wrzucamy mięso wraz z warzywami, namoczoną i odciśniętą bułkę, przyprawy, solimy i pieprzymy do smaku.
Całość dokładnie wyrabiamy i formujemy jednakowe kotleciki, panierujemy w bułce tartej.
Następnie rozgrzewamy olej na patelni i układamy kotlety, smażymy z obu stron aż będą złociste i chrupiące.
Gotowe !!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

KulinarnaChwila 06 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Super:)1 Kto głosował? | Odpowiedz