Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykłe soczyste kotlety.
maszynka do mielenia mięsa
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7852
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1040
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13611
Składniki
Okrojone z kości udka i pierś razem ze skóra i cebulą, przepuszcza się przez drobne oczko. Mięso wyrabia się z jajem, bułką tartą, solą i pieprzem. Uformowane kotlety obtacza się jeszcze w bułce tartej i smaży niespiesznie na rumiano. Podano z młodą kapustą z boczkiem i pomidorami, sałatką z kiszonych ogórków, cebuli i pieprzem i z surówką z kapusty, marchewki i cebuli.
Smacznego :)