Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wariacja na temat zwykłych kotletów, za to smak nietypowy :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1292
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113569
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać, wyrobić wraz z przyprawami i posiekaną kolendrą. Formować kotleciki (u mnie wychodzi 8-10 sztuk). Smażyć na niewielkiej ilości tłuszczu lub zupełnie bez. Podawać z warzywkami i ziemniakami, jak kto woli :)