Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wołowo-wieprzowe z suszonymi pomidorami. Panierka to mieszanka bułki i płatków.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 382
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 275
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 419
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1637
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 382
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 275
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 419
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1637
Składniki
Kajzerkę namaczamy w mleku lub rosole, odciskamy. Cebulę drobno siekamy. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy bułkę, posiekaną cebulę, jajko, przyprawę. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Z mięsa formujemy małe owalne kotleciki. Obtaczamy w bułce tartej wymieszanej z płatkami. Smażymy kotlety na umiarkowanym ogniu, aby były pieczone od wewnątrz. Czas pieczenia wynosi ok.20 minut.