Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wołowo-wieprzowe z suszonymi pomidorami. Panierka to mieszanka bułki i płatków.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1014
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2029
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 701
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1014
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2029
Składniki
Kajzerkę namaczamy w mleku lub rosole, odciskamy. Cebulę drobno siekamy. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy bułkę, posiekaną cebulę, jajko, przyprawę. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem. Z mięsa formujemy małe owalne kotleciki. Obtaczamy w bułce tartej wymieszanej z płatkami. Smażymy kotlety na umiarkowanym ogniu, aby były pieczone od wewnątrz. Czas pieczenia wynosi ok.20 minut.