Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze jakie mogą być!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
W końcu znalazłam kanie. marzyłam o tej uczcie od dawna. Opanierowałam kapelusze w mące, zanurzyłam w rozkłóconym jaju i obtoczyłam w bułce tartej. Usmażyłam na rumiano i posypałam po wierzchu solą.
Bez obaw, kanie trudno pomylić z trującym grzybem. Już pieczarka polna jest bardziej podobna do sromotnika. Smacznego :)