Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety pożarskie - drobiowe kotlety mielone
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17699
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1799
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15410
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6110
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17699
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1799
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15410
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6110
Składniki
Do miski przełożyć mięso, namoczoną bułkę, żółtko cebulę drobno pokrojoną, czosnek przeciśnięty przez praskę natkę pietruszki oraz koperek posiekany. Doprawić solą oraz pieprzem i wszystko razem wyrobić ręcznie do połączenia się składników. Uformować kotlety lekko zwilżonymi dłońmi i panierować w mące, jajku oraz bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z każdej strony. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego!