Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla tych, którym znudziły się panierowane kotlety z kurczka. Szybkie i łatwe w przygotowaniu. Ulubione kotlety mojego męża. Porcja starcza na ok.8 kotletów.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4444
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 465
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3046
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38764
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4444
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 465
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3046
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38764
Składniki
Fileta pokroić w drobną kostkę
Pieczarki pokroić w plasterki, obsamażyć na łyżce masła.
Natkę lub szczypiorek posiekać.
Jajka zmiksować z mąką i majonezem. Dodać do nich fileta, podsmażone pieczarki, natkę lub szczypiorek. Doprawić do smaku solą, pieprzem, przyprawą do kurczaka, wymieszać.
Tak przygotowaną masę wykładać na rozgrzany olej i formować masę łyżką na kształt kotletów. Smażyć z obu stron.