Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe Smaczne Sycące
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 10
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 251
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 165
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 10
Jak to mówią na to danie najlepiej ciap kapusta jeszcze inaczej to panczkraut...
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 251
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 165
Składniki
Ryby myjemy , oczyszczamy z ości. Gotujemy ok. 5 minut. Rozdrabniamy widelcem.
Mięso mielone mieszamy z rybą.Dodajemy jajko , bułkę tartą i posiekaną natkę pietruszki.Przyprawiamy solą ziołową i pieprzem.
Wyrabiamy na masę.( Jeśli masa nie chce się kleić dodajemy bułkę tartą ).
Formujemy niewielkie , płaskie kotleciki. Obtaczamy w mące. Smażymy kilka minut z obu stron na mocno rozgrzanym oleju. Podajemy z ulubionymi dodatkami.