Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna, ale również smaczna wersja kotletów ziemniaczanych.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 352
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1208
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1270
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13420
Składniki
Ziemniaki najlepiej ugotować dzień wcześniej, zemleć w maszynce do mięsa razem z filetami rybnymi.
Formować kotlety i smażyć z obu stron na rumiany kolor. Ja polałam je sosem pomidorowym i podałam z fasolką szparagową. SMACZNEGO!