Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna, ale również smaczna wersja kotletów ziemniaczanych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 927
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12768
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 927
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12768
Składniki
Ziemniaki najlepiej ugotować dzień wcześniej, zemleć w maszynce do mięsa razem z filetami rybnymi.
Formować kotlety i smażyć z obu stron na rumiany kolor. Ja polałam je sosem pomidorowym i podałam z fasolką szparagową. SMACZNEGO!