Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przygotowaniu, niewymagające specjalnego nakładu pracy, a urozmaici obiad.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 449
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 507
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10093
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9951
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 449
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 507
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10093
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2269
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 9951
Składniki
Kotlety opłukać, osuszyć, delikatnie rozbić tłuczkiem. Oprószyć solą i pieprzem. Musztardę wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Powstałą masą smarować kotlety i panierować je z bułce tartej zmieszanej z drobno posiekaną natką pietruszki. Smażyć kotlety na złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu.