Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 150
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
Mięso oprószyć solą i pieprzem, odłożyć do lodówki na pół godziny.
Mięso obtoczyć w mące, smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Mięso zalać z wywarem, dusić około 10 min.Dodać śmietanę i dusić następne 10 min.
Dodać musztardę, mieszać, gotować jeszcze 5 min. Podawać z ziemniakami. Smacznego :)