Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34865
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15216
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34865
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15216
Składniki
Mięso oprószyć solą i pieprzem, odłożyć do lodówki na pół godziny.
Mięso obtoczyć w mące, smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju.
Mięso zalać z wywarem, dusić około 10 min.Dodać śmietanę i dusić następne 10 min.
Dodać musztardę, mieszać, gotować jeszcze 5 min. Podawać z ziemniakami. Smacznego :)