Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona odmiana kotletów,plus młode ziemniaczki i mizeria,pycha:)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5882
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12638
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4420
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5882
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1342
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12638
Składniki
Kotlety rozbijamy dość cienko.Pieczarki dusimy na oleju,doprawiamy solą i pieprzem.Kotlety solimy,posypujemy pieprzem i ziołami.Duże kotlety rolujemy:pieczarki+plasterek sera kładziemy,rolujemy.Obtaczamy w roztrzepanym jajku i tartej bułce.Smażymy na rozgrzanym oleju,najpierw połączeniem do dołu-wtedy nie trzeba spinać.Mniejsze kotlety nadziewamy pieczarkami,serem,składamy na pół robiąc kieszonkę,smarujemy brzegi jajkiem i bułką tartą,panierujemy jajkiem i bułką,smażymy.