Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4047
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11139
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6390
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5423
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13372
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5133
Składniki
Jajka ubić, zetrzeć ser, kiełbasę pokroić w kostkę, dodać mąkę, proszek do pieczenia, przyprawy, koperek. Wszystko wymieszaj i smaż na patelni z obu stron przez 2 minuty.