Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te pyszne zdrowe kotlety twarogowe nasycą cię na bardzo długo! Z dodatkiem surówki lub ziemniaków smakują najlepiej!
Praska do czosnku, miska, patelnia
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 112
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10340
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 111
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 53
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 112
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10340
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 111
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1004
Składniki
Gnieciemy czosnek w prasce, wszystkie składniki mieszamy razem w misce.
Dzielimy masę formułując dwa podłużne kotlety
Smażymy na nagrzanej, nieprzywierającej patelni, spryskanej cooking spray’em lub z dodatkiem małej ilości oleju z obu stron, u mnie ok. 2 minuty na stronę.