Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te pyszne zdrowe kotlety twarogowe nasycą cię na bardzo długo! Z dodatkiem surówki lub ziemniaków smakują najlepiej!
Praska do czosnku, miska, patelnia
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Gnieciemy czosnek w prasce, wszystkie składniki mieszamy razem w misce.
Dzielimy masę formułując dwa podłużne kotlety
Smażymy na nagrzanej, nieprzywierającej patelni, spryskanej cooking spray’em lub z dodatkiem małej ilości oleju z obu stron, u mnie ok. 2 minuty na stronę.