Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i bardzo chrupiące kotlety.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
mięso na kotlety rozbić, posypać wegetą, obtoczyć w mące, potem w rozstrzepanym jajku a następnie opanierować w płatkach kukurydzianych , które są delikatnie pokruszone, smażyć na rozgrzanym oleju