Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty sposób na karkówkę z grilla. Poznaj przepis na pyszne grillowane kotlety soczyste i pełne smaku.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1766
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 247
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21741
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1766
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 247
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21741
Składniki
Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę, a następnie rozetrzyj z solą Wymieszaj z mieloną papryką, pieprzem, ziołami prowansalskimi, cukrem i oliwą.
Mięso umyj, osusz i pokrój na półtoracentymetrowe plastry. Rozbij je lekko tłuczkiem, natrzyj marynatą i przełóż do miski. Odstaw na 2 godziny do lodówki.
Kotlety wyjmij z marynaty i ułóż na rozgrzanym ruszcie, wysmarowanym oliwą. Piecz około 20 minut, aż się zrumienią. Obróć i piecz z drugiej strony. Podawaj z musztardą.