Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam grzyby w każdej postaci, w tym sezonie jest ich całe mnóstwo, można więc pozwolic sobie na tworzenie nowych potraw
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12183
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 213
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4495
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12183
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6907
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5650
Składniki
1. grzyby gotować w lekko osolonej wodzie ok 20 min, wyłożyć na sitko (najlepiej zostawić na cała noc, zeby dobrze odciekły z wody), zmielić w maszynce na sredniej siatce, 2. grzyby wymieszać z ryżem, posiekaną cebulą oraz 1-2 łyzkami tartej bułki, doprawić solą i pieprzem, 3. formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na rozgrzanym oleju, ja podałam już tylko z surówką, smacznego