Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanych proporcji wyszło całkiem sporo mielonych, bo aż dziesięć. Mięso z indyka jest bardzo wartościowe. Dodatek warzyw obniżył kaloryczność kotletów i dodał smaku. Samo przygotowanie banalnie łatwe. Tak więc, serdecznie je polecam.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 92
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 92
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 43
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Następnie zeszklić ją na oleju. Czosnek przepuścić przez praskę i dorzucić do cebuli. Bułkę namoczyć w gorącej wodzie, a gdy zmięknie należy ją odcisnąć. Do naczynia przełożyć mięso. Dodać zeszkloną cebulę i czosnek. Dołożyć startą na dużych oczkach marchewkę i pokrojony koperek. Wbić jajko. Dodać bułkę i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Obtaczać je w otrębach. Smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.