Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z podanych proporcji wyszło całkiem sporo mielonych, bo aż dziesięć. Mięso z indyka jest bardzo wartościowe. Dodatek warzyw obniżył kaloryczność kotletów i dodał smaku. Samo przygotowanie banalnie łatwe. Tak więc, serdecznie je polecam.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2092
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4090
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 788
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2092
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4090
Składniki
Cebulę drobno pokroić. Następnie zeszklić ją na oleju. Czosnek przepuścić przez praskę i dorzucić do cebuli. Bułkę namoczyć w gorącej wodzie, a gdy zmięknie należy ją odcisnąć. Do naczynia przełożyć mięso. Dodać zeszkloną cebulę i czosnek. Dołożyć startą na dużych oczkach marchewkę i pokrojony koperek. Wbić jajko. Dodać bułkę i przyprawy. Całość dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Obtaczać je w otrębach. Smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.