Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13497
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7598
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4998
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13497
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5861
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7598
Składniki
Jajka drobno posiekać lub wraz z odciśniętą bułką przepuścić przez praskę. Wymieszać z surowym jajkiem i przyprawami. Gdyby było za rzadkie można dosypać trochę bułki tartej. Formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i piec na oleju.