Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja kotletów wegetariańskich, lekkie, smaczne danie
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Składniki
1. ugotować na twardo 7 jajek, wystudzić, obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodatkowo jeszcze rozgnieść widelcem, 2. pieczarki umyć, obrać zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebule pokroić w drobną kosteczkę, poddusić na łyżce oleju, dodać pieczarki, dusić do odparowania płynu, doprawić jarzynką, solą i pieprzem, wystudzić, 3. do jajek dodać pieczarki, jajko surowe oraz mannę, odstawić na parę minut, doprawić, można dodać posiekaną natkę, formować kotlety, obtaczać w bułce, smażyć na rumiano, podawać z surówką, smacznego