Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe, smaczne, inne.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 986
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2871
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 986
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2871
Składniki
Grzyby ugotować, wystudzić i razem z kaszą przepuścić przez maszynkę.
Cebulkę zezłocić na maśle. Dodać do kaszy, przyprawić, wyrobić na jednolitą masę. Formować małe okrągłe kotleciki, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na złoty kolor. Podawać gorące z surówką.