Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, łatwe, smaczne, inne.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2085
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4085
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 778
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2085
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4085
Składniki
Grzyby ugotować, wystudzić i razem z kaszą przepuścić przez maszynkę.
Cebulkę zezłocić na maśle. Dodać do kaszy, przyprawić, wyrobić na jednolitą masę. Formować małe okrągłe kotleciki, panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na złoty kolor. Podawać gorące z surówką.