Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla nudnych kotletów z fileta, dodatki możemy zmieniać i zawsze będzie inny smak
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326618
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12115
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16952
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326618
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12115
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16952
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, posypać solą i przyprawą do kurczaka, 2. marchew obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, pora i czosnek posiekać, warzywa udusić na odrobinie oleju, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 3. mięso wymieszać z warzywami, dodać jajko i bułkę tartą, doprawić do smaku, 4. rozgrzać olej, smażyć małe kotleciki, podawać z ziemniakami i surówką, smacznego