Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla nudnych kotletów z fileta, dodatki możemy zmieniać i zawsze będzie inny smak
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w drobną kostkę, posypać solą i przyprawą do kurczaka, 2. marchew obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, pora i czosnek posiekać, warzywa udusić na odrobinie oleju, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 3. mięso wymieszać z warzywami, dodać jajko i bułkę tartą, doprawić do smaku, 4. rozgrzać olej, smażyć małe kotleciki, podawać z ziemniakami i surówką, smacznego