Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kieszonki a w środku znajduje się niespodzianka. Nigdy nie wiadomo co tam będzie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5410
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3.Cebule obieramy i drobno kroimy, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Studzimy i przekładamy do miski.
7. Szynkę kroimy drobne paseczki, dokładamy do pieczarek.
8.Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, dodajemy do grzybów.
9.Szczypiorek siekamy.
10.Paprykę kroimy w drobną kostkę.
11. Wszystko dokładnie mieszamy.
12.Farsz nakładamy na każdy kawałek mięso .
13. Zawijamy w trójkąty.
14. Zanurzamy w roztrzepanym jajku, następnie w bułce.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16.. Kotlety gotowe 17.. Smacznego