Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1303
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1089
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Kapustę nalezy drobno poszatkowac, posolic i odstawic na 2 godziny. Po tym czasie porządnie ją odcisnąc, wymieszac z mięsem, kaszą manną, jajkami i przyprawami. Z masy utworzyc kotlety, panierowac w bułce tartej i smażyc na oleju.
Kotlety dobrze smakują z sosem grzybowym lub pomidorowym.