Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest, sentyment i mortadela dostępna w każdym sklepie? Nasze babcie i mamy ratowały nas tym, co było. Kotlety z mortadeli były dla nas traumą, jednak teraz chcieliśmy powrócić do dawnych smaków, do smaków z dzieciństwa.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Plastry mortadeli obtaczamy w mące. Przekładamy do rozkłóconych jajek w mleku z dodatkiem soli i pieprzu. Następnie obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.