Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z mortadeli nadziewane serem camembert. Proste i szybkie w przygotowaniu. Po wierzchu przysmażone , a w środku rozpływający się ser. Mogą być smacznym dodatkiem do młodych ziemniaczków lub smaczną przekąską.
nóż, miseczki na panierkę, patelnia, widelec,
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 65
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 156
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1225
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 492
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 65
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 156
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1225
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 492
Składniki
Plastry mortadeli rozłożyć obok siebie. Na trzech ułożyć kawałki sera, przykryć drugim plastrem. Tak złożone plastry panierować w mleku lub w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego