Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z mortadeli nadziewane serem camembert. Proste i szybkie w przygotowaniu. Po wierzchu przysmażone , a w środku rozpływający się ser. Mogą być smacznym dodatkiem do młodych ziemniaczków lub smaczną przekąską.
nóż, miseczki na panierkę, patelnia, widelec,
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20260
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 207
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20260
Składniki
Plastry mortadeli rozłożyć obok siebie. Na trzech ułożyć kawałki sera, przykryć drugim plastrem. Tak złożone plastry panierować w mleku lub w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego