Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z mortadeli nadziewane serem camembert. Proste i szybkie w przygotowaniu. Po wierzchu przysmażone , a w środku rozpływający się ser. Mogą być smacznym dodatkiem do młodych ziemniaczków lub smaczną przekąską.
nóż, miseczki na panierkę, patelnia, widelec,
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 82
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5544
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2604
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 82
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5544
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2604
Składniki
Plastry mortadeli rozłożyć obok siebie. Na trzech ułożyć kawałki sera, przykryć drugim plastrem. Tak złożone plastry panierować w mleku lub w rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obydwu stron na złoty kolor. Po usmażeniu podawać do drugiego dania lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego