Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i zdrowo. Połączenie mięsa wołowego z otrębami owsianymi i sok z cytryny nadaje kotletom niesamowitego "góralskiego" aromatu.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5628
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34573
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2190
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5628
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34573
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2190
Składniki
Otręby zalewamy mlekiem i odstawiamy na 20 min ,następnie odsączamy. Do mielonego mięsa dodajemy jajka ,sól ,pieprz i otręby. Wyrabiamy na jednolitą masę i smażymy na patelni beztłuszczowej. Przed podaniem skrapiamy sokiem z cytryny.