Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,proste ,bezmięsne , "piątkowe" kotlety.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 482
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9954
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13456
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2718
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 482
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 9954
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13456
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2718
Składniki
Pieczarki wraz z cebulą ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dodajemy jajko ,starty ser ,lubczyk ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko mieszamy ,dodając po trochu bułki tartej (tyle ,żeby powstała dość gęsta masa) ,formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanej oliwie. Przy pomocy papierowego ręcznika osączamy z nadmiaru tłuszczu.