Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierka nadaje kotletom lekko orzechowy posmak. Mojej rodzinie bardzo zasmakowały
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1349
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 1349
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 730
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4556
Składniki
Piersi myjemy, osuszamy i filetujemy wzdłuż na pół. Lekko rozbijamy, oprószamy solą i pieprzem. Płatki owsiane przesypujemy do blendera i rozdrabniamy ( według uznania ). Wsypujemy na talerz. W drugim talerzu rozbijamy jajka i mieszamy aby białko połączyło się z żółtkiem. Mięso obtaczamy najpierw w jajku, później w płatkach i smażymy na rozgrzanej patelni z olejem kokosowym. Odsączamy nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Podajemy z ulubionymi dodatkami.