Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na wykorzystanie ryżu, jaki pozostał nam z obiadu, jeśli chodzi o dodatki, to jest to pełna dowolność, mój przepis jest tylko propozycją, ale naprawdę bardzo smaczną
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 373
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
ryż ugotować wg instrukcji na opakowaniu, wysypać z torebki, wystudzić,
cebulę drobno pokroić, lekko podsmażyć na oleju, dodać starte na tarce o grubych oczkach pieczarki, udusić, dodać sól i pieprz, wystudzić,
ryż połączyć z pieczarkami, jajkiem, kaszą manną, posiekana dymką, startym na drobnej tarce serem, doprawić solą i pieprzem, odstawić na chwilę,
z masy formować kotlety, obtaczać w tartej bułce, smażyć na oleju,
można podawać z sosem pomidorowym lub tylko z surówką,