Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na wykorzystanie ryżu, jaki pozostał nam z obiadu, jeśli chodzi o dodatki, to jest to pełna dowolność, mój przepis jest tylko propozycją, ale naprawdę bardzo smaczną
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4788
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6155
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4788
Składniki
ryż ugotować wg instrukcji na opakowaniu, wysypać z torebki, wystudzić,
cebulę drobno pokroić, lekko podsmażyć na oleju, dodać starte na tarce o grubych oczkach pieczarki, udusić, dodać sól i pieprz, wystudzić,
ryż połączyć z pieczarkami, jajkiem, kaszą manną, posiekana dymką, startym na drobnej tarce serem, doprawić solą i pieprzem, odstawić na chwilę,
z masy formować kotlety, obtaczać w tartej bułce, smażyć na oleju,
można podawać z sosem pomidorowym lub tylko z surówką,