Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobry sposób na wykorzystanie ryżu, jaki pozostał nam z obiadu, jeśli chodzi o dodatki, to jest to pełna dowolność, mój przepis jest tylko propozycją, ale naprawdę bardzo smaczną
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3044
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 790
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3044
Składniki
ryż ugotować wg instrukcji na opakowaniu, wysypać z torebki, wystudzić,
cebulę drobno pokroić, lekko podsmażyć na oleju, dodać starte na tarce o grubych oczkach pieczarki, udusić, dodać sól i pieprz, wystudzić,
ryż połączyć z pieczarkami, jajkiem, kaszą manną, posiekana dymką, startym na drobnej tarce serem, doprawić solą i pieprzem, odstawić na chwilę,
z masy formować kotlety, obtaczać w tartej bułce, smażyć na oleju,
można podawać z sosem pomidorowym lub tylko z surówką,