Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113062
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
1. zagotować 1 1/2 szkl wody, posolić, wsypać ryż, zagotować, trzymać pod przykryciem na malutkim ogniu aż ryż będzie miękki, zostawić do przestudzenia, 2. posiekać drobno cebulę i czosnek, poddusić na masle, dodać startą marchew oraz szpinak, posolić, dusić az warzywa będą miękkie, 3. do ryżu dodać przestudzone warzywa, jajko, stary ser oraz łyżkę mąki, doprawić sosem sojowym, pieprzem i pieprzem ziołowym, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką, smacznego