Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 704
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 537
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 337
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3521
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 704
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 537
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 337
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3521
Składniki
1. zagotować 1 1/2 szkl wody, posolić, wsypać ryż, zagotować, trzymać pod przykryciem na malutkim ogniu aż ryż będzie miękki, zostawić do przestudzenia, 2. posiekać drobno cebulę i czosnek, poddusić na masle, dodać startą marchew oraz szpinak, posolić, dusić az warzywa będą miękkie, 3. do ryżu dodać przestudzone warzywa, jajko, stary ser oraz łyżkę mąki, doprawić sosem sojowym, pieprzem i pieprzem ziołowym, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką, smacznego