Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12345
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13199
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5461
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12345
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1391
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13199
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5461
Składniki
1. zagotować 1 1/2 szkl wody, posolić, wsypać ryż, zagotować, trzymać pod przykryciem na malutkim ogniu aż ryż będzie miękki, zostawić do przestudzenia, 2. posiekać drobno cebulę i czosnek, poddusić na masle, dodać startą marchew oraz szpinak, posolić, dusić az warzywa będą miękkie, 3. do ryżu dodać przestudzone warzywa, jajko, stary ser oraz łyżkę mąki, doprawić sosem sojowym, pieprzem i pieprzem ziołowym, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką, smacznego