Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Składniki
1. zagotować 1 1/2 szkl wody, posolić, wsypać ryż, zagotować, trzymać pod przykryciem na malutkim ogniu aż ryż będzie miękki, zostawić do przestudzenia, 2. posiekać drobno cebulę i czosnek, poddusić na masle, dodać startą marchew oraz szpinak, posolić, dusić az warzywa będą miękkie, 3. do ryżu dodać przestudzone warzywa, jajko, stary ser oraz łyżkę mąki, doprawić sosem sojowym, pieprzem i pieprzem ziołowym, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką, smacznego