Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny pomysł na obiad. Kotlety z ryżu z dodatkiem słonego sera feta, najlepiej będą smakować podane z sałatką, surówką lub ulubionym sosem. Przygotowanie całości nie zajmie ci więcej niż 40 minut.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1439
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1392
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1439
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1392
Składniki
Ryż ugotuj w osolonej wodzie i odstaw do przestudzenia.
Ser feta pokrój w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekaj.
Połącz ze sobą ryż, ser, pietruszkę, dodaj jajka. Dopraw do smaku pieprzem i całość wymieszaj.
Z masy formuj okrągłe kotlety i obtaczaj w bułce tartej. Smaż z obu stron do zrumienienia na rozgrzanym oleju.