Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny pomysł na obiad. Kotlety z ryżu z dodatkiem słonego sera feta, najlepiej będą smakować podane z sałatką, surówką lub ulubionym sosem. Przygotowanie całości nie zajmie ci więcej niż 40 minut.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11927
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16337
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11927
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16337
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5229
Składniki
Ryż ugotuj w osolonej wodzie i odstaw do przestudzenia.
Ser feta pokrój w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekaj.
Połącz ze sobą ryż, ser, pietruszkę, dodaj jajka. Dopraw do smaku pieprzem i całość wymieszaj.
Z masy formuj okrągłe kotlety i obtaczaj w bułce tartej. Smaż z obu stron do zrumienienia na rozgrzanym oleju.