Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny pomysł na obiad. Kotlety z ryżu z dodatkiem słonego sera feta, najlepiej będą smakować podane z sałatką, surówką lub ulubionym sosem. Przygotowanie całości nie zajmie ci więcej niż 40 minut.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Ryż ugotuj w osolonej wodzie i odstaw do przestudzenia.
Ser feta pokrój w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekaj.
Połącz ze sobą ryż, ser, pietruszkę, dodaj jajka. Dopraw do smaku pieprzem i całość wymieszaj.
Z masy formuj okrągłe kotlety i obtaczaj w bułce tartej. Smaż z obu stron do zrumienienia na rozgrzanym oleju.