Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny pomysł na obiad. Kotlety z ryżu z dodatkiem słonego sera feta, najlepiej będą smakować podane z sałatką, surówką lub ulubionym sosem. Przygotowanie całości nie zajmie ci więcej niż 40 minut.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3541
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 611
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3770
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 331
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 596
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3541
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 611
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3770
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 331
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 596
Składniki
Ryż ugotuj w osolonej wodzie i odstaw do przestudzenia.
Ser feta pokrój w drobną kostkę, natkę pietruszki posiekaj.
Połącz ze sobą ryż, ser, pietruszkę, dodaj jajka. Dopraw do smaku pieprzem i całość wymieszaj.
Z masy formuj okrągłe kotlety i obtaczaj w bułce tartej. Smaż z obu stron do zrumienienia na rozgrzanym oleju.