Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z aromatycznymi grzybami boczniakami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy przyprawą Gyros oraz solą
2. Na drugiej patelni typu WOK prużymy obraną i drobno pokrojoną cebulę. 3. Do cebuli dodajemy oczyszczone, umyte i pokrojone w paski boczniaki, doprawiamy solą oraz pieprzem. 4. Następnie dodajemy papryki pokrojone w paseczki.
5. Na koniec zaprawiamy Pomysłem na kurczaka w sosie serowym rozrobionym ze śmietaną oraz wodą, chwilkę gotujemy.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.