Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z pastą z makreli"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Z makreli usuń ości i skórę. Dodaj sery oraz ketchup i zmiksuj. Dopraw masę pieprzem i przełóż do szprycy lub rękawa kuchennego.
Wyciśnij ją na rozłożone krakersy, rozłóż na niej plastry rzodkiewki oraz ogórka i posyp całość szczypiorkiem.
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV