Do góry

Dania główne Przepis na:

Krakersy z pastą z makreli

Krakersy z pastą z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 592 Ocena: 5016

Dodano:

Odsłon: 4

Przepis wart wypróbowania: "Krakersy z pastą z makreli"

Składniki

  • 1 opakowanie krakersów
  • 1 makrela
  • 3 łyżki sera białego
  • 3 łyżki startego sera żółtego
  • 3 łyżki ketchupu
  • 2 łyżki siekanego szczypiorku
  • 3 rzodkiewki
  • 1 ogórek
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Z makreli usuń ości i skórę. Dodaj sery oraz ketchup i zmiksuj. Dopraw masę pieprzem i przełóż do szprycy lub rękawa kuchennego.

  2. Wyciśnij ją na rozłożone krakersy, rozłóż na niej plastry rzodkiewki oraz ogórka i posyp całość szczypiorkiem.

  3. Jadwiga Kwiek z Zakliczyna

    Źródło: Super TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń