Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Składniki
Bakłażany, pokrojone pomidory i czosnek skrop oliwą i podpiecz. Czosnek wyciśnij z łupinek i razem z warzywami przełóż do garnka. Zalej gorącym bulionem.
Całość gotuj na małym ogniu przez 15 minut. Następnie dodaj pastę sezamową i zmiksuj na gładką masę. Dopraw solą, pieprzem i papryką. Przed podaniem zrób kleksy ze śmietany.Źródło: Na żywo