Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem warzywny z jarmużem"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 80
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 80
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Składniki
Jarmuż umyj i pokrój (usuń wcześniej grube nerwy).
Posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju.
Pozostałe warzywa obierz i pokrój w kostkę.
W garnku zagotuj 2 l wody. Wrzuć przyprawy oraz wszystkie warzywa oprócz jarmużu i gotuj je 20 minut. Liście dołóż 5 minut przed upływem tego czasu.
Na koniec zmiksuj zupę w blenderze.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV