Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem warzywny z jarmużem"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 97
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4330
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8467
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 97
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4330
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 8467
Składniki
Jarmuż umyj i pokrój (usuń wcześniej grube nerwy).
Posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju.
Pozostałe warzywa obierz i pokrój w kostkę.
W garnku zagotuj 2 l wody. Wrzuć przyprawy oraz wszystkie warzywa oprócz jarmużu i gotuj je 20 minut. Liście dołóż 5 minut przed upływem tego czasu.
Na koniec zmiksuj zupę w blenderze.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV