Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem warzywny z jarmużem"
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 113
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 165
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 285
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 53
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 15
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 113
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 165
Idealny dodatek to chrupiącego, świeżego pieczywa składający się z białego se...
Odsłon: 285
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 53
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 15
Składniki
Jarmuż umyj i pokrój (usuń wcześniej grube nerwy).
Posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju.
Pozostałe warzywa obierz i pokrój w kostkę.
W garnku zagotuj 2 l wody. Wrzuć przyprawy oraz wszystkie warzywa oprócz jarmużu i gotuj je 20 minut. Liście dołóż 5 minut przed upływem tego czasu.
Na koniec zmiksuj zupę w blenderze.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV