Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krem z wędzonką"
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 369
Polecam.
Odsłon: 68
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 90
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 369
Polecam.
Odsłon: 68
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 90
Składniki
Cebulę posiekaj, seler korzeniowy obierz i pokrój w kostkę.
Zeszklij na maśle, oprósz mąką. Wlewaj wywar oraz śmietanę, stale mieszając. Dopraw solą i pieprzem. Gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, dodaj pokrojony w kostkę seler naciowy i plastry podsmażonego na suchej patelni wędzonego boczku.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax